fredag 10 november 2017

TV-reklam och hundlängtan

På torsdag äts det ärtsoppa på lördag är det fest, men fredag är ändå den dagen som känns bäst! Tralalalalalala!!! Har nyss haft en timmas möte om vår TV-reklam som måste göras om då den inte levererar som önskat. Jag röstar för mer sång i reklamfilmen, en sån där riktigt irriterande jingle som fastnar i hjärnan. Typ som Kronfågelns kyckling. Eller var det Stinas kyckling?? Ni ser, även om man spikar en riktigt catchig melodi så kommer man inte alltid ihåg varumärket. Vilket dilemma. Catchy melodi vs brand recognition. Vi skulle ju till och med kunna dra in på budgeten om jag ställer upp som sångerska. Jag som sjunger så bra liksom.

Hur som haver, idag ser jag extra mycket fram emot att få komma hem efter jobbet. Sanchez har haft en sleepover hos en av hundvakterna. Familjens två små pojkar ville så gärna att Sanchez skulle sova över (gulligt) och vad gör man inte för de små liven :D Men nu saknar jag honom något enormt, så längtar efter att få hämta hem honom och gosa in mitt ansikte i hans varma päls! Skrämmande att man kan älska en hund så där mycket. Hundfan liksom.

Sanchez spelar PlayStation

Förutom att ha suttit i TV-reklamsmöten idag så hängde jag för en gångs skulle med mitt team på lunch. Vi har en ny copywriter som började i måndags när jag var på semester så tänkte att jag skulle socialisera lite. Jag älskar honom. Så jävla rolig. Jag tror han får bli min kontorsbästis. Även om han inte vill ha mig som sin kontorsbästis. Jag tryckte i mig en kycklingburgare med pommes och ett glas vin. Fan jag som skulle vara nyttig resten av veckan med tanke på all mat jag åt i Belgrad. Får skippa middagen helt enkelt. NOT!

Dags att stänga av datorn nu! Dricka upp min kopp te. Undvika fredagsdrinkarna i köket och smita ut osedd i ett mörknande Old Street.


Hej hopp, trevlig fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Let's try this again

Nämen tjenixen alla lutfiskar och vidunder! Ska vi försöka ge oss på det här igen? Bloggen alltså. Vet inte varför jag slutade skriva men nu...