fredag 3 november 2017

Friday Night

Sweet Friiidayyyy yay yay yay! David är ute ikväll vilket innebär att jag har soffan för mig själv och kan titta på vafan jag vill. Det blir Paradise Hotel och Svenska Hollywoodfruar för hela slanten. Jajamen! Och en och annan chokladbit. Jag körde spinning i morse innan jobbet så jag kan nog allt trycka i mig en bit eller två. Fan vad tråkigt det är med spinning. Jag orkar inte så tråkigt det är. Jag är besviken över mig själv att jag ens gick up tidigt i ottan för att spinna. Det misstaget gör jag aldrig om.
Nu skulle man ju kunna tro att jag har mansbesök när David är borta (notera benen till höger i bild) men den här bilden var tagen tidigare i veckan. Nu vet ni det.

Förutom spinning så har jag gjort minsta möjliga på jobbet idag. Ingen på mitt kontor gör någon nytta på fredagar, vi skulle ju lika gärna kunna strunta i fredagar. Lunchade tillsammans med Alicia, en tjej från design teamet, vi smög iväg till Jones Family i Shoreditch. Varför vi var tvungna att smyga iväg? Ja men vafan, det är så här då va, att varje fredag så går hela marknadsföringsteamet på lunch tillsammans och om man inte hakar på så blir man typ utnämnd till svarta fåret. Jomenvisst kan det vara trevligt att luncha med kollegorna men vafan, inte varje fredag! De är som en familj man inte valt. Plus att jag blir stressad av att luncha med ett stort gäng. Typ som att sitta i en skolmatsal. Fy fan vad stressigt.

Efter en hamburgerlunch var det dags för marknadsföringsmöte. Jag presenterade några slides från konferensen jag var på i tisdags vilket var mycket uppskattat. Jag pratade om AI (artificial intelligence) och dos and donts av email marketing. Jag blir så exalterad när jag får prata strategier och kreativa lösningar. Som ett barn i en godisbutik.

HAHA jag skrattar så sjukt mycket när jag ser den här bilden. Spana in the photo bomber i bakgrunden! HAHAHAHAHAHAHA

David undrade varför i hela friden jag fotograferade ett staket. Artistikt David. Det är artistiskt. 

Nu ska jag fortsätta titta på PH. Imorgon åker jag till Serbien!! Så exotiskt. 

1 kommentar:

  1. visst är det härligt när man får tv-soffan för sig själv lite då och då? =)

    SvaraRadera

Let's try this again

Nämen tjenixen alla lutfiskar och vidunder! Ska vi försöka ge oss på det här igen? Bloggen alltså. Vet inte varför jag slutade skriva men nu...