Bytte ut havregrynsgröten
mot cornflakes i morse. Gamla, hederliga cornflakes! Nu tycker jag att
cornflakes är mycket underskattade och får alldeles för lite utrymme på sociala
medier. Fast å andra sidan är cornflakes alldeles för respektabel för att
trängas på insta med acia bowls, kvarg med polerade bär och grönkålssmoothies.
Snabbt går det att slänga ihop också. Om cornflakes dög att växa upp på, då duger den lika bra i vuxenlivet.
- Öppna cornflakespaketet
- Häll i en skål
- Tillsätt mjölk efter behag
- Ät omedelbart om du vill höra frukostens guld knapra i munnen, alternativt vänta två minuter ifall en salig sörja faller dig mer i smaken. Jag gillar det sistnämnda.
Och vilka jävlar
häller i mjölken innan cornflaksen?? Det är bara konstigt.
Fakta om cornflakes
Ursprungsland:
USA
Födeleseår: 1894 enligt wikipedia, 1906 enligt förpackningen. 1906 kan också ha varit utgångsdatumet...
Tillverkningsort:
Manchester
Innehåll: Majs,
socker, salt, maltextrakt
Länge leve
cornflaksen!
Har fortfarande fruktansvärt ont i min ljumske, försöker stretcha och mjuka upp men gör så ont och det liksom bara låser sig. Ska prova att värma upp lederna med en hot water bottle.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar