onsdag 20 september 2017

Corn Flakes are underrated


Bytte ut havregrynsgröten mot cornflakes i morse. Gamla, hederliga cornflakes! Nu tycker jag att cornflakes är mycket underskattade och får alldeles för lite utrymme på sociala medier. Fast å andra sidan är cornflakes alldeles för respektabel för att trängas på insta med acia bowls, kvarg med polerade bär och grönkålssmoothies. Snabbt går det att slänga ihop också. Om cornflakes dög att växa upp på, då duger den lika bra i vuxenlivet.
  1. Öppna cornflakespaketet
  2. Häll i en skål
  3. Tillsätt mjölk efter behag
  4. Ät omedelbart om du vill höra frukostens guld knapra i munnen, alternativt vänta två minuter ifall en salig sörja faller dig mer i smaken. Jag gillar det sistnämnda. 

Och vilka jävlar häller i mjölken innan cornflaksen?? Det är bara konstigt.

Fakta om cornflakes

Ursprungsland: USA
Födeleseår: 1894 enligt wikipedia, 1906 enligt förpackningen. 1906 kan också ha varit utgångsdatumet...
Tillverkningsort: Manchester
Innehåll: Majs, socker, salt, maltextrakt

Länge leve cornflaksen! 



Har fortfarande fruktansvärt ont i min ljumske, försöker stretcha och mjuka upp men gör så ont och det liksom bara låser sig. Ska prova att värma upp lederna med en hot water bottle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Let's try this again

Nämen tjenixen alla lutfiskar och vidunder! Ska vi försöka ge oss på det här igen? Bloggen alltså. Vet inte varför jag slutade skriva men nu...